Сајам књига 2014.

Сајам књига 2014.

ЦПН по четврти пут на Београдском сајму књига, у Хали 2ц, са више од 800 научних публикација

_MMM0280

И ове године, Центар за промоциjу науке учествуjе на Београдском саjму књига, где представља научна и научнопопуларна издања Републике Србиjе.

У недељу, 26. октобра, у 19 часова, свечано jе отворен штанд ЦПН-а, на коме ће током траjања Саjма бити организован богат свакодневни програм.

На самом отварању посетиоцима се обратила директорка Центра за промоцију науке Александра Дрецун, као и помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја др Никола Танић.

_MMM0251

_MMM0264

Штанд Центра за промоциjу науке и научноистраживачких организациjа Републике Србиjе jе позициониран у Хали 2ц Београдског саjма, са броjем 2318.

ЦПН по четврти пут има задовољство да на Саjму књига грађанима представи научно издаваштво наше земље. На полицама штанда Центра за промоциjу науке ове године jе место нашло више од 800 различитих издања, детаљно и прецизно организованих у овогодишњем каталогу.

Поред обиља стручних, научних публикациjа, биће представљена и научнопопуларна издања намењена наjшироj публици, као и електронска база КоБСОН.

По досадашњој традицији, ЦПН се постарао да комплетна колекција нађе пут до својих крајњих корисника. Ове године, по завршетку Сајма, књиге ће бити поклоњене Универзитетској библиотеци у Крагујевцу.

_MMM0249

_MMM0299

На око 200 квадратних метара простора, свакодневно се организују разне трибине, предавања, презентациjе и скупови, као и представљање разних научноистраживачких институциjа, музички програм, промоциjе књига и проjекциjе научнопопуларних филмова.

Програм ЦПН штанда током траjања Београдског саjма књига можете погледати овде.

_MMM0225

Tags

Остале активности