ЦПН у Зрењанину

ЦПН у Зрењанину

У Научном камиону у Зрењанину Центар за промоцију науке је 31. маја представио међународне пројекте у којима учествује[:]IMG_20170531_124721

Центар за промоциjу науке jе 31. маја, у Научном камиону у Зрењанину, одржао презентациjу међународних проjеката у коjима учествуjе, a коjи се тичу наставе СТЕМ дисциплина (енгл. science, technology, engineering, mathematics – наука, технологија, инжењерство и математика). Презентациjи су присуствовали наставници основних и средњих школа из Зрењанина и околине.

Основни циљ овог скупа био jе представљање европских проjеката и инициjатива у коjима ЦПН учествуjе, а коjи наставницима пружаjу могућност стручног усавршавања, умрежавања и размене ресурса, како са колегама из Србије тако и са колегама из Европе, и још много тога.

Посебна пажња била је посвећена Scientix мрежи за коjу jе ЦПН национална контакт тачка за период 2017–2019, али и проjектима Creations и Хипатиjа .

Научни камион је гостовао у Зрењанину у оквиру пројекта Ноћ истраживачаCool & Hot у Авив парку у Зрењанину у периоду од 27.  до 31. маја.

 

Остале активности