Научна култура

Указујемо широј јавности на научне теме и будимо интересовање за научна и технолошка достигнућа. Промовишемо научну писменост и научну културу.

Креативни дијалог

Спајамо научну заједницу и друштво, и кроз креативни дијалог градимо мостове између науке и грађана. Отварамо простор за сарадњу и међусобно разумевање.

Отворен за све

Пружамо обиље садржаја и активности у циљу промоције науке, прилагођених публици различитих узраста, интересовања и образовања.

Међународни пројекти
Од свог оснивања, ЦПН је учествовао у 32 међународна пројекта (H2020, Erasmus+, Creative Europe, FP7, COST, LLP, Robert Bosch Foundation, JRC).
Јавни позив
Кроз Јавни позив финансијски помажемо иновативне пројекте који промовишу науку. Досад смо подржали више стотина научнопопуларних иницијатива широм Србије.
Научни клубови
У сарадњи са регионалним центрима за стручно усавршавање и локалним самоуправама ЦПН је од 2016. године отворио 15 научних клубова широм Србије.
Наука на сајму
Сваке године на Међународном сајму књига ЦПН излаже и представља више од 1000 нових публикација и научноистраживачких организација из Србије.
Документа

Документа у вези са радом ЦПН-а: статут, извештаји о раду, финансијски извештаји, правилници, планови јавних набавки, програм рада…

ПРИЈАВЕ

Пријавите се за бројне догађаје које ЦПН организује током читаве године, као што су радионице за ученике, одрасле и предшколце, јавни позив за финансирање научнопопуларних пројеката.

ЗАПОСЛЕНИ

Нашу организацију чини пет сектора. Упознајте запослене у Центру за промоцију науке.

Визуелни идентитет

ЦПН ставља акценат на квалитет и препознатљивост дизајна својих публикација, програма и осталих активности. Преузмите визуелни идентитет Центра.

ФОТО

Претражите фото-галерију у којој су забележени најзанимљивији детаљи са манифестација, трибина, семинара и осталих активности које ЦПН организује.

ВИДЕО

Међу видео-материјалима на Јутјуб каналу ЦПН-а налазе се снимци са трибина, манифестација и осталих догађаја, као и промотивни видео-клипови.

АКТИВНОСТИ