ЦПН и Универзитет уметности

ЦПН и Универзитет уметности

У Ректорату Универзитета уметности потписан протокол о сарадњи између Центра за промоцију науке и Универзитета уметности[:]

Protokol

Ректор Универзитета уметности Зоран Ерић и директор Центра за промоцију науке Немања Ђорђевић су у понедељак, 15. маја, потписали Протокол о сарадњи између две институције у циљу остваривања заједничких активности у области научноистраживачког и уметничкоистраживачког рада.

Протоколом је обухваћена сарадња на унапређењу научноистраживачког и уметничкоистраживачког рада на Универзитету уметности и факултетима уметности и представљању њихових резултата, као и заједничко организовање научних и уметничких скупова, изложби, предавања, радионица, фестивала, промоција и других активности.

Дефинисан је и заједнички ангажман на подстицању истраживања у пољу друштвених и хуманистичких наука и у пољу уметности, с посебним нагласком на унапређење образовања, јавних политика, културног идентитета и разумевање културних проблема.

Потписивању протокола присуствовали су проректори Универзитета уметности др Мирјана Николић, др Милета Продановић и мр Растко Ћирић, као и координатор Групе за издаваштво ЦПН Иван Умељић и руководилац Сектора за међунардну сарадњу ЦПН Добривоје Лале Ерић.

Остале активности