ЦПН на Сајму књига 2013.

ЦПН на Сајму књига 2013.

Штанд ЦПН-а на Сајму књига, где се представља 1050 издања научне заједнице Србије, посетили премијер Републике Србије Ивица Дачић и министар Томислав Јовановић

Након отварања 58. међународног сајма књига, у недељу, када су штанд ЦПН-а посетили  премијер Ивица Дачић и министар просвете, науке и технолошког развоја Томислав Јовановић, на изложбеном простору Центра, у Хали 2а, могло се видети чак 1050 наслова из свих области науке, објављених током 2013. године.

Као и претходних година, ЦПН излаже све наслове које је током 2013. објавила научна заједница – научноистраживачке организације, институти и универзитети.

Број наслова које ЦПН излаже достигао је рекорд од чак 1050 разноврсних публикација, a ЦПН је по трећи пут припремио детаљан каталог свих ових издања за 2013.

ЦПН је спремио богат програм и свакодневно на свом штанду представља разноврсне програме за посетиоце.

Посетиоци штанда ће тако у понедељак, 21. октобра, моћи да прате програме у оквиру Дана планете, у уторак их чека Дан хуманистичких наука, у среду Дан научних медија, у четвртак Дан школа, у петак Дан биологије, а у суботу Дан библиотека.

На овогодишњем сајму, у истој хали где је и изложбени простор Центра, гостује и ЦПН-ов мобилни планетаријум, атракција за најмлађе посетиоце.

Кад је реч о сопственим издањима, Центар за промоцију науке ће на овогодишњем сајму представити нову књигу британског аутора бестселера Филипа Бола Биографија воде.

Истражите више на страни elementarijum.rs/sajam2013

Фотографије: Милован Миленковић, ЦПН

 

Остале активности