ЦПН на Сајму технике

ЦПН на Сајму технике

Међу 620 излагача на Сајму технике у Београду, ЦПН је освојио награду за најбољи наступ у целини 

На овогодишњем, 57. Сајму технике и техничких достигнућа „Корак у будућност“, Центар за промоцију науке освојио је признање за активацију и целовит промотивни наступ које је уручено на свечаности у четвртак, 16. маја 2013. у 12 часова у Свечаној Сали Управне зграде ДП Београдски сајам.

На овогодишњем Сајму технике који се сматра најзначајнијим привредним и технолошким догађајем учествовало је 630 излагача из више земаља света.

Признање Центру је доделио четворочлани жири Удружења за тржишне комуникације Србије који је оцењивао изложбени простор, промотивни материјал, наступ и догађаје, као и комуникацију запослених на штанду.

Поред признања за целовит промотивни наступ који је додељено Центру за промоцију науке, признања за успешан промотивни наступ добило је пет компанија: RAP–ING из Словеније, NOPAL Lux, GRINDEX, ATB SEVER MIKRO KONTROL из Србије.

Признање за корпоративно обједињен наступ добила Национална агенција за трговину Чешке републике.

Центар за промоцију науке се на Сајму представио поставком „Путеви научног сазнања“.

Поставка на штанду је обухватила две целине које су посетиоцима кроз интеракцију представиле процес научног истраживања од открића ка примени.

Наступ Центра је указао на отворена питања савремене науке, као и на оне научне области које су већ надомак технолошке примене.

Фотографије: Милован Миленковић / ЦПН

 

Остале активности