ЦПН у Смедереву

ЦПН у Смедереву

Председница општине Смедерево Јасна Аврамовић 5. фебруара подржала иницијативу отварања Научног клуба у овом граду[:]

smederevo

Немања Ђорђевић, директор ЦПН-а, у петак, 5. фебруара, у Смедереву се сусрео са председницом општине др Јасном Аврамовић. Том приликом, представници ЦПН-а обишли су и Регионални центар за стручно усавршавање, у коме ће у скорој будућности бити отворен Научни клуб.

Јасна Аврамовић је овом приликом истакла да је Смедерево град у коме је иницијатива да се отвори Научни клуб више него добродошла. Председница општине је подржала идеју да ученици основних и средњих школа треба да имају место на коме ће се одвијати инспиративни ваннаставни програми и у коме ће заинтересовани наставници имати прилику да осмишљавају активности ван редовног наставног програма.

Боривоје Јаношевић, директор Регионалног центра за Стручно усавршавање у Смедереву, представио је досадашње активности и планове ЦСУ-а, и са представницима ЦПН-а разговорао о потенцијалима које овај СЦУ поседује, као и о обогаћењу програма доласком Научног клуба.

Смедерево је овом приликом посетила и Татјана Тимотијевић из Народне библиотеке Србије, која је локалне стручњаке у ЦСУ упутила у коришћење електронске архиве КоБСОН, са приступом бројним научним радовима и часописима свим заинтересованим корисницима.

smederevo_

Остале активности