Елементи 03 у продаји

Елементи 03 у продаји

(ВИДЕО) Трећи број Елемената у продаји на свим киосцима са темом „Како је хороскоп изгубио моћ“ и бројним другим садржајима[:]

Истражите више о часопису Елементи

Како је хороскоп изгубио моћ?

Под овим насловом, нови, трећи број првог домаћег илустрованог научнопопуларног часописа Елементи бави се демистификацијом астрологије. У оквиру темата, десет аутора, три илустратора и пет истраживача на осамнаест страна анализирају основне научне аргументе против астрологије. Овај темат је најопсежнији, а може се рећи и најзанимљивији преглед о једној псеудонауци икада објављен у нашим крајевима.

Наравно, нови Елементи доносе и свакојаке друге садржаје – приче о науци и животу на Међународној свемирској станици, али и на Канарским острвима, Бразилу, Куби и остатку Јужне Америке. Нови број изнова преиспитује постојање етра, живота и среће, али и питање „Колико вреде људи?“.

Елементи у овом броју свим читаоцима поклањају планисферу, карту звезданог неба. Богато илустрован и опремљен, својеврсни art book на 108 страна, Елементи 03 се продају од 24. децембра на свим киосцима у Републици Србији.

elementi-3-plakat-exp-page-001

Истражите више о Елементима

Остале активности