Елементи у Нишу

Елементи у Нишу

У четвртак, 22. фебруара, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Нишу представљени Елементи

[:]Nis Elementi2

Једанаести број часописа Елементи представљен је у четвртак, 22. фебруара, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Нишу. О Елементима су говорили Иван Умељић, главни и одговорни уредник, и Јована Николић, помоћница уредника.

На промоцији је било речи о темама обрађеним у новом броју, па су тако присутни могли да чују и зашто се писало о лажним вестима у овом научнопопуларном часопису. Иван Умељић је говорио о харизматичним врстама и зашто се више води рачуна о њиховој заштити него заштити неких других, као и како су изумрли голубови селци. Осим тога, Умељић је говорио о прошлогодишњој Нобеловој награди за економију, а поменуо је и неколико текстова о ванземаљцима. Јована Николић је говорила о свом тексту у коме се разматра могућност да је Василије Кандински имао синестезију, осврнувши се на овај феномен, као и на неке сегменте рада Кандинског који се са њим повезују.

Nis Elementi3

Остале активности