Флипнута учионица

Флипнута учионица

У оквиру пројекта ,,Тим за научни клуб’’, у среду, 30. новембра, 2016 у Научном клубу у ЦСУ Крагујевац одржаће се друга радионица Модел ,,флипнуте’’ (изокренуте) учионице[:]

classroom-488375_640

У оквиру пројекта ,,Тим за научни клуб’’, у среду, 30. новембра, 2016 у Научном клубу у ЦСУ Крагујевац одржаће се друга радионица Модел ,,флипнуте’’ (изокренуте) учионице. Пројекат је осмислио Центар за стручно усавршавање запослених у образовању Крагујевац са циљем популаризације рада и промоције активности које се спроводе у Научном клубу у Крагујевцу.

Идеја је да се креира тренд ,,Научног клуба’’ као основног ресурс Центра за информисање и примену нових научних постигнућа и приближавање модела ,,флипнуте’’ учионице и савремених образовних технологија наставницима, као предуслов за повећање научне писмености и технолошки напредак школства.

Циљна група су наставници предметне наставе у основним школама. Аутор и реализатор радионице је Биљана Живковић, дипломирани физичар, педагошки саветник, наставник физике у ОШ ,,Вук Стефановић Караџић’’ у Крагујевцу. Почетак радионице је у 13 часова.

Остале активности