Креативна Европа на ФДУ

Креативна Европа на ФДУ

На Факултету драмских уметности одржан је инфо дан о пројектима у оквиру програма Креативна Европа[:]

ivana4

У понедељак, 23. aприла, на Факултету драмских уметности у Београду организован је инфо дан о програму Креативна Европа у организацији Института за позориште, филм, радио и телевизију ФДУ у сарадњи са Центром за промоцију науке.

Lale1

Под називом Европски пројекти у култури, науци и уметности, овај догађај посвећен је програму Креативна Европа, процесу писања пројеката за потпрограме Култура и MEDIA, уз презентацију финансијског и административног управљања пројектима.

aleksandra3

Такође, у посебном делу програма представљене су успешне приче програма Креативна Европа и Еразмус+, између осталих и Art& Science и Quantum Music, на којима је ЦПН један од партнера.

milena1

На догађају су о својим искуствима са пројектима у оквиру програма Креативна Европа, између осталих, говорили и Милена Драгићевић Шешић са Факултета драмских уметности, Добривоје Лале Ерић и Марина Матовић из Центра за промоцију науке, Ивана Медић са Музиколошког института САНУ, као и представници Деска Креативна Европа и пројекта BE-OPEN (Еразмус+).

publika1

Остале активности