Kreativna Evropa na FDU

Kreativna Evropa na FDU

Na Fakultetu dramskih umetnosti održan je info dan o projektima u okviru programa Kreativna Evropa[:]

ivana4

U ponedeljak, 23. aprila, na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu organizovan je info dan o programu Kreativna Evropa u organizaciji Instituta za pozorište, film, radio i televiziju FDU u saradnji sa Centrom za promociju nauke.

Lale1

Pod nazivom Evropski projekti u kulturi, nauci i umetnosti, ovaj događaj posvećen je programu Kreativna Evropa, procesu pisanja projekata za potprograme Kultura i MEDIA, uz prezentaciju finansijskog i administrativnog upravljanja projektima.

aleksandra3

Takođe, u posebnom delu programa predstavljene su uspešne priče programa Kreativna Evropa i Erazmus+, između ostalih i Art& Science i Quantum Music, na kojima je CPN jedan od partnera.

milena1

Na događaju su o svojim iskustvima sa projektima u okviru programa Kreativna Evropa, između ostalih, govorili i Milena Dragićević Šešić sa Fakulteta dramskih umetnosti, Dobrivoje Lale Erić i Marina Matović iz Centra za promociju nauke, Ivana Medić sa Muzikološkog instituta SANU, kao i predstavnici Deska Kreativna Evropa i projekta BE-OPEN (Erazmus+).

publika1

Ostale aktivnosti