Министар на ЦПН штанду

Министар на ЦПН штанду

Штанд ЦПН-а у Хали 2а на Сајму књига, у оквиру Школског дана 27. октобра, посетио је министар Младен Шарчевић

_MMM5458

Штанд Центра за промоцију науке на Сајму књига, у оквиру Школског дана, 27. октобра посетио је Младен Шарчевић, министар просвете, науке и технолошког развоја.

На штанду ЦПН-а су током Школског дана организоване радионице за децу ”Шта боји биљке?”. Министра је поздравио директор ЦПН-а Немања Ђорђевић, а министар Шарчевић је поред разговора са децом имао прилику и да се сретне са представницима дванаест Научних клубова из целе Србије и чује више детаља о њиховим активностима.

Школски дан на Међународном београдском сајму књига одржава се традиционално четвртком када се на штандовима дочекују организоване посете ученика, наставника, школских библиотекара, студената, професора.

_MMM5504

Центар за промоцију науке шести пут учествује на Међународном сајму књига у Београду који се до 30. октобра 61. пут одржава на Београдском сајму. ЦПН штанд са темом ”Три културе” налази се у Хали 2а и заузима око 200 квадратних метара.

Поред издавачке делатности целокупне научне заједнице у Србији, коју ове године чини више од 860 разноврсних публикација, часописа, зборника, монографија, књига, студија и посебних издања, Центар ове године представља и своја нова издања – две изузетно иновативне књиге ”Одравњивање” и ”Увод у објављивање научних публикација”, као и нов број часописа Елементи.

_MMM5517

Остале активности