Волонтирај у мају!

Волонтирај у мају!

Помозите посетиоцима М3 да возе коцкоцикл, да од сламчица сложе додекаедар, науче да склопе тетраксис и схвате како права шипка може да прође кроз криви отвор

Шта је Центар за промоцију науке и каква је то манифестација Мај месец математике?

Центар за промоцију науке је млада државна институција, основана законом како би промовисала и популаризовала науку,  а све информације о нама можеш пронаћи на сајту ЦПН.

Ако жели да сазнаш више о Мају месецу математике, пре него што одлучиш да нам се прикључиш у извођењу манифестације, више можеш да сазнаш на сајту m3.rs.

Где ћу волонтирати?

Робна кућа Београд, у Кнез Михаиловој улици, преко пута Руског цара.

Када?

Сваког дана и викендом до 28. маја, од 10 до 20ч. Смене су: преподневна (од 10 до 15ч) и поподневна (од 15 до 20ч), а волонтери би требало да раде неколико пута недељно, у зависности од жеља и могућности.

Шта ћу тамо да радим?

Волонтери, сходно својим знањима и жељама, раде као домаћини изложбе, демонстратори на експонатима и асистенти у вођењу разних радионица. Помозите посетиоцима да возе коцкоцикл или реше лавиринт, да од сламчица сложе додекаедар, науче да склопе тетраксис и схвате како права шипка може да прође кроз криви отвор!

Да ли је то за мене?

Ако волиш науку и желиш да и другима помогнеш да је заволе – ово је права ствар за тебе! Није неопходно да будеш математичар, довољно је да имаш мотивацију и ентузијазам, а потребна знања ћеш добити кроз обуку за волонтере.

Шта ја добијам од волонтирања?

Армију волонтера која је кључни део ове манифестације већ чини око стотину младих, позитивних људи. Волонтирање ти доноси непроцењиво искуство у раду са људима, а и јако добро изгледа у биографији! 🙂

Сви волонтери добијају потврде о волонтирању и волонтерске књижице.

Ако то није довољна мотивација – ту су и бесплатни сендвичи и кафа 🙂

Како да се прикључим?

Контакт особа је Ана Брајовић (060 70 40 186, abrajovic@cpn.rs).

За сва питања у вези са волонтирањем можеш је позвати на наведени број телефона, а пријаву са твојим контакт детаљима треба да пошаљеш на е-мејл адресу.

Остале активности