Елементи у Новом Саду

Елементи у Новом Саду

У понедељак 23. јануара 2017. године у просторијама ЦК13 у Новом Саду одржана је промоција седмог броја часописа Елементи[:]

novi_sad

Фото: AleksandarM021

У понедељак 23. јануара 2017. године у просторијама ЦК13 у Новом Саду одржана је промоција седмог броја часописа Елементи. На промоцији су говорили  помоћници уредника часописа Никола Здравковић, Ивана Хорват и Јована Николић.

Пред присутним посетиоцима, учесници су говорили о темату броја који се бави помало контроверзним питањем односа Београда и Србије. У оквиру темата названог У сенци белог града, неколико аутора, кроз серију текстова и графичких приказа, а из угла различитих дисциплина осветлили су и она помало болна питања за становнике који живе ван престонице, попут јавног здравља, инсфраструктуре, економије, демографије и сл.

Осим тога, било је речи и о другим ауторским текстовима у којима се говори о цивилизацији хлеба, новим господарима хране, најбољем од свих могућих светова и годишњици смрти једног од највећих умова свих времена Готфриду Вилхелму Лајбницу.

2016-ELEMENTI-promocija-1200px-NK-50

Остале активности