Нове образовне технологије

Нове образовне технологије

Центар за промоцију науке је 26. и 27. фебруара учествовао на сајму и конференцији ”Нове технологије у образовању 2016”[:]

_MMM3459_resize

На регионалном сајму и конференцији ”Нове технологије у образовању 2016”, у BelExpoCentru у Београду учествовао је Центар за промоцију науке. Сајам и конференција, које организује Британски савет и на којима је ЦПН био један од партнера, одржани су 26. и 27. фебруара.

Центар за промоцију науке је овом приликом на свом штанду представио концепт Научног клуба. Штанд је био подељен на простор за предавања и радионице и на неформални део са библиотеком, а на њему је симулиран рад Научног клуба. Центар је на свом штанду представио и друге активности, као и ЦПН издања. Гости сајма су били и представници 12 општина у којима ће у наредном периоду почети са радом Научни клубови.

_MMM3404_resize

Сајамски програм је пратила и конференција на тему употребе информационих технологија у образовању, у оквиру које су представниви ЦПН-а говорили о учешћу Центра на међународним пројектима RRI Tools и SATORI. 

На трибини ”Одговорна наука у друштву: од концепта до алата” говорили су Добривоје Лале Ерић, координатор Сектора за међународну сарадњу у ЦПН-у, Ђурђа Тимотијевић из Сектора за међународну сарадњу у ЦПН-у и др Далибор Петровић, професор са Саобраћајног факултета у Београду и спољни сарадник на пројекту SATORI.

_MMM3520_resize

Истражите више о сајму и конференцији ”Нове технологије у образовању 2016” на Елементаријуму:

Остале активности