ЦПН обука за ЕУ пројекте

ЦПН обука за ЕУ пројекте

Након дуге селекције, од 150 пријављених изабрано 15 кандидата за обуку финансијских менаџера на пројектима[:]

kandidati

Заједно са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Центар за промоцију науке организује прву бесплатну радионицу за обуку финансијских менаџера међународних пројеката у Србији којом се стиче искуство за рад са фондовима Европске Уније.

За радионицу се пријавило 125 кандидата, од којих је изабрано 15.

Изабрани кандидати су:

 1. Сања Булат
 2. Милан Кужелка
 3. Бранка Шошић-Jурjевић
 4. Енис Уjкановић
 5. Боjана Ивановић
 6. Мариjа Гачић
 7. Милена Димитриjевић
 8. Милан Перић
 9. Даниjела Воjиновић-Милутиновић
 10. Александар Алексић
 11. Мина Мирковић
 12. Ива Воjиновић
 13. Даниjела Ћирић
 14. Марина Савковић
 15. Jелена Грбић

Услов за кандидате је била висока стучна спрема из области друштвених, природних и техничких наука, као и висок ниво познавања енглеског језика. Након што су послали радне биографије и мотивациона писма, кандидати који су прошли у ужи круг позвани су на разговор у просторије Центра за промоцију науке. После ових интервјуа, одабрано је 15 полазника радионице.

По завршетку обуке, изабрани кандидати ће бити едуковани да конструишу буџете међународних пројеката у оквиру програма  Х2020, ЕРАСМУС+ (Темпус, ЛЛП), ИПА, НАТО итд, омогуће имплементацију финансијских планова међународних пројеката у складу са захтевима програма Х2020, ЕРАСМУС+ (Темпус, ЛЛП), ИПА, НАТО итд, и омогуће финансијску имплементацију међународних пројеката која би била у складу са националним законодавством у смислу задатих административно-правих оквира, у фази имплементације пројекта.

Време трајања обуке је 2 месеца, а састојаће се из теоријског и практичног дела. Радионица ће бити одржана средином септембра 2015.

eu

Истражите више о Хоризонту 2020

Остале активности