ЦПН у Крушевцу

ЦПН у Крушевцу

Представници ЦПН-а су 24. децембра посетили Центар за стручно усавршавање у Крушевцу[:]DSCN9810Представници Центра за промоцију науке су се у Крушевцу састали са градоначелником и директором Центра за стручно усавршавање.

У оквиру започете сарадње између Центра за промоцију науке и мреже центара за стручно усавршавање, у четвртак, 24. децембра 2015. године, на позив директора Центра за стручно усавршавање из Крушевца, Ненада Станојевића, одржан је састанак са директором ЦПН-а, Немањом Ђорђевићем.

Тема састанка је била ближе упознавање представника ЦПН-а са радом и активностима Центра у Крушевцу – обукама, радионицама и плановима за наредну годину. Размењене су и идеје о заједничким активностима две институције у даљој популаризацији науке у овом граду.

Након састанка са директором ЦСУ-а, одржан је и састанак са градоначелником Крушевца, Драгим Несторовићем, који је том приликом изразио своју подршку развоју и популаризацији науке у Крушевцу, као и подршку даљој сарадњи између Центра за стручно усавршавање и ЦПН-а.

Центар за стручно усавршавање из Крушевца један је од дванаест центара са којима је ЦПН започео сарадњу са циљем да наука постане отворенија и доступнија свим грађанима. Отварањем малих научних клубова широм земље отварају се врата и за све оне заинтересоване за науку и оне који желе да сазнају нешто ново. Сарадња са мрежом центара за стручно усавршавање део је низа активности које Центар за промоцију науке планира за наредну годину.

Остале активности