Елементи у Научном камиону

Елементи у Научном камиону

Трећи број Елемената представљен је 24. децембра у Научном камиону у Београду[:]

_MMM7676

Током фестивала посвећеног светлости који се одржавао у Научном камиону испред Скупштине града Београда, у четвртак, 24. децембра, представљен је трећи број часописа Елементи.

У Научном камиону су се окупили читаоци и аутори Елемената, а о трећем броју, чија је тема ”Како је изгубио моћ” говорио је главни и одговорни уредник, Слободан Бубњевић.

Присутни су имали прилику да премијерно погледају промотивни видео о трећем броју Елемената, али и да прелистају часопис и чују нешто више о темама које су у овом броју обрађене.

_MMM7683

_MMM7671

На промоцији је било речи и о успеху претходна два броја, а уредник је нагласио да Елементе пре свега чине људи који их читају.

Елементи су први домаћи илустровани часопис за промоцију науке а темат трећег броја бави се демистификацијом астрологије кроз темат ”Како је хороскоп изгубио моћ?”.

Нови број доноси и друге занимљиве теме у оквиру којих поставља питања колико вреде људи, да ли постоји етар, описује живот на Међународној свемирској станици. У овом броју Елементи свим читаоцима поклањају и планисферу, карту звезданог неба.

_MMM7704

Остале активности