ЦПН у Врњачкој Бањи

ЦПН у Врњачкој Бањи

У четвртак 6. јула у Врњачкој Бањи представници Центра за промоцију науке састали су се са директорима мреже Центара за стручно усавршавање[:]

vrnjackabanja

У четвртак 6. јула у Врњачкој Бањи представници Центра за промоцију науке састали су се са директорима мреже Центара за стручно усавршавање.

На састанку су представљени нови чланови тима: в.д. директора др Јован Трифуновић, Ана Клобучар, координаторка мреже Научних клубова, др Дубравка Вејновић, задужена за повезивање научно-истраживачких организација, локалних самоуправа, привреде и међународних фондова, и Слободан Јевтић, руководилац Сектора за правне, финансијске и опште послове.

Такође, на састанку су представљени резултати Јавног позива Центра, а дискутовало се и о активностима везаним за паркове науке и о предлозима будућих заједничких акција као што су Дан науке, Сајам књига и пројекти међународне сарадње.

Осим тога организован је и радни састанак са градоначелником Врњачке Бање, али и са помоћником министра просвете, науке и технолошког развоја за инспекцијске послове Богољубом Лазаревићем.

Наредни састанак заказан је за 20. јул у Смедереву.

Остале активности