CPN u Vrnjačkoj Banji

CPN u Vrnjačkoj Banji

U četvrtak 6. jula u Vrnjačkoj Banji predstavnici Centra za promociju nauke sastali su se sa direktorima mreže Centara za stručno usavršavanje[:]

vrnjackabanja

U četvrtak 6. jula u Vrnjačkoj Banji predstavnici Centra za promociju nauke sastali su se sa direktorima mreže Centara za stručno usavršavanje.

Na sastanku su predstavljeni novi članovi tima: v.d. direktora dr Jovan Trifunović, Ana Klobučar, koordinatorka mreže Naučnih klubova, dr Dubravka Vejnović, zadužena za povezivanje naučno-istraživačkih organizacija, lokalnih samouprava, privrede i međunarodnih fondova, i Slobodan Jevtić, rukovodilac Sektora za pravne, finansijske i opšte poslove.

Takođe, na sastanku su predstavljeni rezultati Javnog poziva Centra, a diskutovalo se i o aktivnostima vezanim za parkove nauke i o predlozima budućih zajedničkih akcija kao što su Dan nauke, Sajam knjiga i projekti međunarodne saradnje.

Osim toga organizovan je i radni sastanak sa gradonačelnikom Vrnjačke Banje, ali i sa pomoćnikom ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za inspekcijske poslove Bogoljubom Lazarevićem.

Naredni sastanak zakazan je za 20. jul u Smederevu.

Ostale aktivnosti