Друга радионица Математичког коучинга у Смедереву

Друга радионица Математичког коучинга у Смедереву

Друга радионица Математичког коучинга одржаће се 21. октобра у Научном клубу у Смедереву[:]

matematicki-koucing

Након успешног почетка пројекта Математички коучинг, друга радионица у оквиру овог пројекта одржаће се у петак, 21. октобра, у 15:30 у Научном клубу у Смедереву.

На овој радионици ученици ће имати прилику да присуствују виртуелној екскурзији на којој ће путем Скајпа посетити археолошко налазиште Медијана. Домаћини ове екскурзије ће бити ученици шестог разреда из Ниша, а екскурзија се организује у сарадњи са Народним музејем у Нишу.

Уживо са локалитета ученици ће говорити о детаљима са мозаика из Константнове виле, а учесници радионице ће моћи да постављају питања.

Након овог виртуелног обиласка на радионици ће бити резимирани утисци кроз корелацију наставе историје и математике. Завршни део радионице резервисан је за конкретну обраду теме ”Постављање циљева у учењу математике”, која ће бити обрађена на практичним и занимљивим примерима.

Радионици могу да присуствују сви ученици шестог разреда који желе да прошире своја знања, а радионице води  Мирјана Кокерић, лиценцирани коуч и наставник математике.

Остале активности