Druga radionica Matematičkog koučinga u Smederevu

Druga radionica Matematičkog koučinga u Smederevu

Druga radionica Matematičkog koučinga održaće se 21. oktobra u Naučnom klubu u Smederevu[:]

matematicki-koucing

Nakon uspešnog početka projekta Matematički koučing, druga radionica u okviru ovog projekta održaće se u petak, 21. oktobra, u 15:30 u Naučnom klubu u Smederevu.

Na ovoj radionici učenici će imati priliku da prisustvuju virtuelnoj ekskurziji na kojoj će putem Skajpa posetiti arheološko nalazište Medijana. Domaćini ove ekskurzije će biti učenici šestog razreda iz Niša, a ekskurzija se organizuje u saradnji sa Narodnim muzejem u Nišu.

Uživo sa lokaliteta učenici će govoriti o detaljima sa mozaika iz Konstantnove vile, a učesnici radionice će moći da postavljaju pitanja.

Nakon ovog virtuelnog obilaska na radionici će biti rezimirani utisci kroz korelaciju nastave istorije i matematike. Završni deo radionice rezervisan je za konkretnu obradu teme ”Postavljanje ciljeva u učenju matematike”, koja će biti obrađena na praktičnim i zanimljivim primerima.

Radionici mogu da prisustvuju svi učenici šestog razreda koji žele da prošire svoja znanja, a radionice vodi  Mirjana Kokerić, licencirani kouč i nastavnik matematike.

Ostale aktivnosti