Ерасмус + у Нишу

Ерасмус + у Нишу

У среду, 19. априла, у Нишу је одржана друга мониторинг посета Еразмус+ канцеларије [:]Универзитет у Нишу

У среду, 19. априла, у згради Ректората Универзитета у Нишу одржана је друга редовна мониторинг посета Еразмус+ канцеларије у оквиру пројекта Re@WBC.

Амбициозан пројекат окренут јачању капацитета пре свега код младих истраживача и универзитетског особља ушао је у другу годину реализације. Тим поводом у згради Ректората одржан је састанак партнера на пројекту и представника Еразмус+ канцеларије из Београда.

Како је координатор пројекта управо Универзитет у Нишу, представљање свих до сада спроведених активности, изазова на које је пројекат наишао и начина на које их је превазишао, као и планиране активности у наредном периоду представила је др Драгана Цветковић Илић испред пројектног тима.

Поред Универзитета у Нишу, партнери на пројекту су и београдски, крагујевачки и новосадски универзитет, али и универзитети из Ковентрија, Лијежа, Тиране, Сарајева, Источног Сарајева, из Црне Горе, Универзитет из Валоне „Исмаил Кемали“, Политехнико из Торина и Центар за промоцију науке.

Центар за промоцију науке предводи радни пакет који се односи на дисеминацију вођење пројектног сајта и заједно са осталим партнерима ради на већој видљивости пројектних резултата.

Истражите више о пројекту Re@WBC

Остале активности