Моја савремена лабораторија у Нишу

Моја савремена лабораторија у Нишу

Радионице у оквиру пројекта ”Моја савремена лабораторија” биће одржане 15. и 29. октобра у Научном клубу у Нишу[:]

laboratory-1009178_960_720

У Научном клубу у Нишу 15. октобра почиње реализација пројекта ”Моја савремена лабораторија”. Аутор пројекта је Слађана Трајковић, наставница математике у Техничкој школи ”15. мај” у Прокупљу.

Прва радионица, намењена ученицима Гимназије ”Светозар Марковић” заказана је за суботу, 15. октобар. Учесници радионице ће бити ученици првог разреда специјализованих одељења ове школе, а радионицу ће водити наставнице Ивана Круљ и Слађана Трајковић.

За суботу, 29. октобар, планирана је радионица за наставнике математике и физике, а радионицу ће поред наставница Иване Круљ и Слађане Трајковић водити и ученици Гимназије ”Светозар Марковић”.

Циљ пројекта ”Моја савремена лабораторија” је упознавање наставника и ученика са радом, карактеристикама и могућностима примене уређаја у настави физике и STEM приступом настави.

Ученици ће, осим могућности истраживачког учења, имати прилику за додатно дигитално опсимењавање јер ће порд директних мерења током експеримената користити посебан софтвер за интерпретацију резултата.

Остале активности