Art and Science изложба

Art and Science изложба

У четвртак, 27. априла, у Културном центру Београда отворена је  изложба Art+Science, уз бројне радове домаћих и страних уметника[:]

A+S grupna

У организацији Центра за промоцију науке и уз присуство бројне публике, у четвртак, 27. априла,  у Културном центру Београда отворена је изложба Art+Science. Свечано отварање у пуној Дворани КЦБ-а протекло је уз два наступа уживо: немачке уметничке групе Квадратуре, победника на глобалном конкурсу Art+Science, и Алекса Геваре, перуанског визуелног уметника који ради у Берлину.

Након званичног програма, бројни посетиоци имали су прилике да обиђу оба простора у којима се одвија изложба: галерију Podroom и галерију Артгет, на првом спрату КЦБ-а.

A+S gužva

Изложба која је наишла на изузетан пријем прошле године, када је први пут организована, овога пута доступна је на неколико локација: у галерији Podroom и галерији Артгет у КЦБ-у, у Галерији науке и технике САНУ, и на другим локацијама у Ритопеку, Новом Саду и Крагујевцу, а окупиће бројне домаће и иностране уметнике.

Победници овогодишње  националне селекције A+S за 2016/17. такође излажу своје радове у галерији Podroom, а до 25. маја публика ће имати прилику да види експонате двадесетак уметника који долазе из целога света (Кореје, Немачке, Перуа, Словеније).

A+S dete

Остале активности