Промоција Јавног позива 2021.

Промоција Јавног позива 2021.

Уз позив за учешће у Јавном позиву за 2021. годину организовали смо представљање и консултације за ауторе пројеката како би што успешније осмислили своју пријаву

Паралелно са објављивањем позива за учешће у Јавном позиву за подношење пријава за финансијску подршку пројектима промоције и популаризације науке у 2021. години, организовали смо промоције, обуке за нове, односно консултације ради још креативнијег и успешнијег писања пројеката за ауторе који су се и раније пријављивали.

Основни циљ промоције био је да ауторима пројекта пружимо опште смернице за осмишљавање активности у оквиру њиховох пројеката, да примерима добре праксе истакнемо квалитете, али и да укажемо на потенцијалне недостатке, а све зарад што боље припреме предлога пројеката.

У складу са епидемиолошким мерама, ове године смо промоцију реализовали онлајн, у форми вебинара, што је била сјајна прилика да на једном месту окупимо ауторе пројеката из целе Србије, где су уз нашу подршку и у интеракцији са колегама, будућим ауторима, могли да поделе своја искуства писања и касније, реализације пројеката.

Обуку за писање пројеката у оквиру Јавног позива, током три дана обуке, за стотинак учесника, одржали су сарадници Центра за промоцију науке др Тања Аднађевић, Јелена Јоксимовић, Данијела Вучићевић и Дарије Јаношевић.

 

Остале активности