ЦПН и неурохирурзи

ЦПН и неурохирурзи

У Београду одржан Први конгрес неурохирурга Jугоисточне Европе  

Конгрес неурохирурга Југоисточне Европе (Southest European Neurosurgical Society – SeENS), у организациjи Клинике за неурохирургиjу Клиничког центра Србиjе, Удружења неурохирурга Србиjе и Удружења неурохирурга Југоисточне Европе, одржан jе у хотелу Metropol Palace у Београду, у периоду од 31. октобра до 2. новембра 2013. године.

Удружење неурохирурга Југоисточне Европе организоваће окупљања на годишњем нивоу, а први у низу конгреса одржан је у Београду, на ком је учествовало близу 300 врхунских стручњака неурохирургије. Овакви скупови су одлична прилика за неурохирурге у региону да размене искуства и укажу колегама на своје вештине.

Центар за промоциjу науке настоjи да прати научне трендове и да грађанима, коjи су током претходних манифестациjа ЦПН-а изразили велико интересовање за теме у вези са медицинским наукама, кроз своjе активности представи новости из овог важног и богатог поља. Учешћем на Конгресу неурохирурга Jугоисточне Европе, Центар за промоциjу науке наjављуjе активности уско везане за неуронауке.

Tags

Остале активности