ЦПН у Књажевцу

ЦПН у Књажевцу

Представници ЦПН-а 10. фебруара обишли Књажевац, у коме се ове година отвара један од дванаест научних клубова Србије[:]

unnamed

Немања Ђорђевић, директор ЦПН-а, сусрео се у среду, 10. фебруара, са председником општине Књажевац, Миланом Ђокићем. У Књажевцу, једном од градова у коме ће се ове године отворити Научни клуб, директор ЦПН-а обишао је са осталим колегама и Центар за стручно усавршавање Књажевца, у коме ће бити смештен будући клуб.

Градоначелник Књажевца, Милан Ђокић, овом приликом је изразио спремност да локална самоуправа подржи Научни клуб и истакао да је локални ЦСУ већ препознат као место на коме се организују важни ваннаставни образовани садржаји, као и састанци и сусрети наставника и представника иницијатива које се баве образовним програмима.

unnamed-1

Након састанка са председником општине, представници Центра за промоцију науке обишли су Центар за стручно усавршавање, где им је директор Дејан Томић испричао више о будућим плановима.

За то време, у амфитеатру ЦСУ, Татјана Тимотијевић из Народне библиотеке Србије упутила је локалне стручњаке у коришћење електронске архиве КоБСОН, која омогућује бесплатан приступ бројним научним радовима и часописима.

Остале активности