CPN u Knjaževcu

CPN u Knjaževcu

Predstavnici CPN-a 10. februara obišli Knjaževac, u kome se ove godina otvara jedan od dvanaest naučnih klubova Srbije[:]

unnamed

Nemanja Đorđević, direktor CPN-a, susreo se u sredu, 10. februara, sa predsednikom opštine Knjaževac, Milanom Đokićem. U Knjaževcu, jednom od gradova u kome će se ove godine otvoriti Naučni klub, direktor CPN-a obišao je sa ostalim kolegama i Centar za stručno usavršavanje Knjaževca, u kome će biti smešten budući klub.

Gradonačelnik Knjaževca, Milan Đokić, ovom prilikom je izrazio spremnost da lokalna samouprava podrži Naučni klub i istakao da je lokalni CSU već prepoznat kao mesto na kome se organizuju važni vannastavni obrazovani sadržaji, kao i sastanci i susreti nastavnika i predstavnika inicijativa koje se bave obrazovnim programima.

unnamed-1

Nakon sastanka sa predsednikom opštine, predstavnici Centra za promociju nauke obišli su Centar za stručno usavršavanje, gde im je direktor Dejan Tomić ispričao više o budućim planovima.

Za to vreme, u amfiteatru CSU, Tatjana Timotijević iz Narodne biblioteke Srbije uputila je lokalne stručnjake u korišćenje elektronske arhive KoBSON, koja omogućuje besplatan pristup brojnim naučnim radovima i časopisima.

Ostale aktivnosti