ЦПН у Крагујевцу

ЦПН у Крагујевцу

Представници ЦПН-а су, непосредно пре почетка сукцесивног отварања дванaест научних клубова широм Србије, посетили и Крагујевац[:]

 

kragujevac

У понедељак, 28. марта, тим Центра за промоције науке посетио је Крагујевац, у коме се ускоро отвара један од Научних клубова. Немања Ђорђевић, директор ЦПН-а, том приликом је разговарао са Борисом Ковачевићем, чланом Градског већа Крагујевца за ванпривредну делатност.

Борис Ковачевић је овом приликом истакао да ће локална самоуправа пружити подршку будућем Научном клубу, који се отвара у просторијама Центра за стручно усавршавање, који води Зорица Николић.

kragujevac_

Идеја о децентрализацији промоције науке наишла је на одличну реакцију, јер, како су нагласили и Немања Ђорђевић и Борис Ковачевић, свака локална средина допринеће својим специфичностима садржајима и програму научних клубова.

Татјана Тимотијевић из Народне библиотеке Србије је овом приликом одржала курс на коме је објаснила какве све могућности нуди КоБсон, бесплатна електронска бибилиотека научних радова и литературе.

Остале активности