Јавни позив 2020

Јавни позив 2020

У Центру за промоцију науке, 27. aприла, затворен је Јавни позив за финансијску подршку пројектима промоције и популаризације науке у нашој земљи.

Издвојили смо преко девет милиона и петсто хиљада динара које дели четрдесет и три тима са својим програмима научне комуникације. Они су одабрани међу укупно сто седамдесет и шест пројеката од стане реномираних научника и научних комуникатора из Србије, који су чинили стручну комисију за оцењивање.

Центар за промоцију науке сваке године од 2011. расписује Јавни позив кроз који пружамо финансијску подршку пројектима промоције и популаризације науке. Ово је позив свим научним комуникаторима у земљи да своје програме комуникације науке представе, унапреде, поделе и изведу за што ширу лепезу публике у Србији. Кроз Јавни позив помажемо добре, нове и креативне идеје из године у годину, са новим и старим лицима, за различите узрасте, нивое образовања и друге групе.

ОВДЕ погледајте кратак видео о томе шта је Јавни позив Центра за промоцију науке и шта смо досад радили. Можда је овај позив баш за вас!

Са пројектима, као и људима који су их осмислили, који су добили финансирање за ову годину можете се упознати ОВДЕ.  А Центар за промоцију науке и следеће године спрема Јавни позив за све научне комуникаторе у Србији. Јер науку комуницирамо заједно.

Остале активности