Javni poziv 2020

Javni poziv 2020

U Centru za promociju nauke, 27. aprila, zatvoren je Javni poziv za finansijsku podršku projektima promocije i popularizacije nauke u našoj zemlji.

Izdvojili smo preko devet miliona i petsto hiljada dinara koje deli četrdeset i tri tima sa svojim programima naučne komunikacije. Oni su odabrani među ukupno sto sedamdeset i šest projekata od stane renomiranih naučnika i naučnih komunikatora iz Srbije, koji su činili stručnu komisiju za ocenjivanje.

Centar za promociju nauke svake godine od 2011. raspisuje Javni poziv kroz koji pružamo finansijsku podršku projektima promocije i popularizacije nauke. Ovo je poziv svim naučnim komunikatorima u zemlji da svoje programe komunikacije nauke predstave, unaprede, podele i izvedu za što širu lepezu publike u Srbiji. Kroz Javni poziv pomažemo dobre, nove i kreativne ideje iz godine u godinu, sa novim i starim licima, za različite uzraste, nivoe obrazovanja i druge grupe.

OVDE pogledajte kratak video o tome šta je Javni poziv Centra za promociju nauke i šta smo dosad radili. Možda je ovaj poziv baš za vas!

Sa projektima, kao i ljudima koji su ih osmislili, koji su dobili finansiranje za ovu godinu možete se upoznati OVDE.  A Centar za promociju nauke i sledeće godine sprema Javni poziv za sve naučne komunikatore u Srbiji. Jer nauku komuniciramo zajedno.

Ostale aktivnosti