Молекули које једемо

Молекули које једемо

Институт Сервантес је у сарадњи са Ноћи истраживача и Центром за промоцију науке 19. маја организовао догађај под називом ”Молекули које једемо”[:]

IMG_20180519_173921

У Институту Сервантес 19. маја одржано је предавање и интерактивна хемијско-кулинарска радионица, у сарадњи са Шпанским друштвом за биохемију и молекуларну биологију Sociedad Española de Bioquímica yBiología Molecular (SEBBM)), Центром за промоцију науке и са Ноћи истраживача.

Одржана је и радионица практичног, лабораторијског типа, у оквиру које су учесници радили једноставне експерименте са основним намирницама из потрошачке корпе: јајима, млеком, поврћем и воћем.

Остале активности

Politika upravljanja kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste kako bi korisničko iskustvo na veb-sajtovima bilo efikasnije. Zakonom je predviđeno da možemo čuvati kolačiće na vašem uređaju ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna vaša saglasnost. Saznajte više o tome kako obrađujemo lične podatke iz naše Politike privatnosti.