Научни клуб Београд

Отворен за све


О НАУЧНОМ КЛУБУ

Научни клуб Центра за промоцију науке је простор у коме сви заинтересовани за науку и технологију имају прилику да се упознају, размењују искуства, дискутују о научним темама и тако проширују знања и видике. Ово је место на ком се одржавају најразличитији научнопопуларни догађаји: дебате, изложбе, конференције, предавања, презентације, пројекције, радионице, семинари, састанци, као и скупови на којима се расправља о темама из области науке и технологије. Клуб чине сала за предавања, којa је уједно и део за научне радионице, радионичарски део са алатима и техником, и неформални кутак за окупљања и дискусије. Намењен је ученицима и студентима, научницима и инжењерима, родитељима и мејкерима, свима онима који воле науку и технологију.

Више истражите на страници: http://naucniklub.rs/

ЛОКАЦИЈА

Један од главних задатака клуба је да повеже све којима је наука блиска и занимљива без обзира на године, ниво знања и области интересовања. Корисници простора могу бити научни институти, факултети, формална и неформална удружења која се баве науком и промоцијом науке.

Научни клуб налази се у самом центру Београда, што га чини доступним корисницима свих узраста. Опремљен је савременом техником и озвучењем за предавачки програм, располаже са 50 седећих места или 30 радионичарских места за ђаке. Од 2018. године Научни клуб је и дом Мејкерс спејса, програма за све оне који желе да се укључе у мејкерс заједницу, направе нешто, поделе своје знање или стекну ново, и упознају људе сличних афинитета.

Научни клуб Центра за промоцију науке налази се у Улици краља Петра број 46.

ПОВЕЗАНО