Пројекти билатералне сарадње са Аустријом

Пројекти билатералне сарадње са Аустријом

Министарство просвете, науке и технолошког развоја објавило је Jавни позив за суфинансирање научне сарадње између Републике Србије и Републике Aустрије[:]

business meeting

Министарство просвете, науке и технолошког развоја објавило је Jавни позив за суфинансирање научне и технолошке сарадње између Републике Србије и Републике Aустрије за период 2018 – 2019. године.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије (МПНТР) и Министарство науке, образовања и економије Републике Аустрије, које представља Аустријска агенција за међународну мобилност и сарадњу у образовању, науци и истраживању (OeAD) координирају активностима у оквиру научне и технолошке сaрадње ове две земље.

На Јавни позив у Републици Србији, пријављују се истраживачи који су запослени у научно-истраживачким организацијама. Заједничким снагама усвојене пројекте финансираће МПНТР и OeAD. Предност ће имати они пројекти билатералне сарадње које финансира Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије или који се финансирају из међународних извора.

Заједничке предлоге пројеката истраживачки тимови истовремено пријављују и српском Министарству просвете, науке и технолошког развоја  и аустријској Агенцији за међународну мобилност. У Републици Србији пријава пројекта на Јавни позив се подноси на српском и енглеском језику.

Рок за слање пројектне пријаве је 30. септембар 2017. године.

Истражите више о условима Јавног позива.

Остале активности