Срећна Нова 2012. година!

Срећна Нова 2012. година!

„Желимо да вам на крају прве године нашег рада захвалимо на идејама и спремности да са нама сарађујете на промоцији науке, знања и креативности“, рекла је у новогодишњој честитки Александра Дрецун, директорка ЦПН-а

Нова, астрономска 2012. у Србију доноси бројне стрепње, старе изазове и неке нове недоумице, али и велики број могућности, шанси и креативних идеја које само треба дохватити.

Центар за промоцију науке је опредељен за оптимизам – у нову годину улази са снажном надом да ће у временима која су пред нама, са свим својим пријатељима и сарадницима из научне заједнице, медија и других организација несумњиво допринети стварању боље, образованије, вредније и успешније Србије.

„Желимо да вам на крају прве године нашег рада захвалимо на сарадњи и подршци, на идејама и спремности да са нама сарађујете на промоцији науке, знања и креативности“, рекла је у новогодишњој честитки Александра Дрецун, директорка Центра за промоцију науке. „Срећна и успешна 2012. година!“

О начинима да се укључите, као и о активностима Центра током прве године постојања сазнајте у кратком предледу 2011. године, или на нашем научнопопуларном порталу Елементаријуму.

Остале активности