Srećna Nova 2012. godina!

Srećna Nova 2012. godina!

„Želimo da vam na kraju prve godine našeg rada zahvalimo na idejama i spremnosti da sa nama sarađujete na promociji nauke, znanja i kreativnosti“, rekla je u novogodišnjoj čestitki Aleksandra Drecun, direktorka CPN-a

Nova, astronomska 2012. u Srbiju donosi brojne strepnje, stare izazove i neke nove nedoumice, ali i veliki broj mogućnosti, šansi i kreativnih ideja koje samo treba dohvatiti.

Centar za promociju nauke je opredeljen za optimizam – u novu godinu ulazi sa snažnom nadom da će u vremenima koja su pred nama, sa svim svojim prijateljima i saradnicima iz naučne zajednice, medija i drugih organizacija nesumnjivo doprineti stvaranju bolje, obrazovanije, vrednije i uspešnije Srbije.

„Želimo da vam na kraju prve godine našeg rada zahvalimo na saradnji i podršci, na idejama i spremnosti da sa nama sarađujete na promociji nauke, znanja i kreativnosti“, rekla je u novogodišnjoj čestitki Aleksandra Drecun, direktorka Centra za promociju nauke. „Srećna i uspešna 2012. godina!“

O načinima da se uključite, kao i o aktivnostima Centra tokom prve godine postojanja saznajte u kratkom predledu 2011. godine, ili na našem naučnopopularnom portalu Elementarijumu.

Ostale aktivnosti