ДНК током зимског распуста

ДНК током зимског распуста

10. јануар 2015.[:]

Дечји научни клуб окупља младе љубитеље науке током зимског распуста

Након сјајног дружења током летње сезоне Дечјег научног клуба, ЦПН наставља са програмом за најмлађе школарце и током зимског распуста. Као и до сада, деца узраста од 7 до 12 година имају прилику учествују у разноврсним интерактивним научним радионицама, и своје време током распуста проводе са вршњацима сличних интересовања.

ДНК ће бити отворен сваког дана до 18. јануара, од 9 до 14 часова. Ове сезоне, током једанаест дана колико траје ДНК програм, полазници имају прилику да се упознају са лепотама биологије, хемије, тајнама астрономије и математике.

Полазници ДНК свакога дана учествују у три научне радионице, као и у друштвеним активностима са научним демонстраторима Центра за промоцију науке. На крају дана, сви полазници добијају ДНК дипломе.

Све радионице су осмишљене тако да младе подстакну на креативно размишљање, распламсају радозналост и пробуде жељу за сазнањем.

За учествовање у ДНК потребно је да родитељи/старатељи, на основу распореда радионица и интересовања детета, одаберу један или више дана којима ће дете учествовати у програму ДНК. Број места у Дечјем научном клубу је ограничен, тако да је места неопходно унапред резервисати.

Цена улазнице за једног полазника током једнодневног програма је 650 динара.

Распоред радионица, формулар за пријављивање и све додатне информације могу се наћи на страници Дечјег научног клуба: http://www.cpn.rs/dnk-2015-1/

Остале активности