DNK tokom zimskog raspusta

DNK tokom zimskog raspusta

10. januar 2015.[:]

Dečji naučni klub okuplja mlade ljubitelje nauke tokom zimskog raspusta

Nakon sjajnog druženja tokom letnje sezone Dečjeg naučnog kluba, CPN nastavlja sa programom za najmlađe školarce i tokom zimskog raspusta. Kao i do sada, deca uzrasta od 7 do 12 godina imaju priliku učestvuju u raznovrsnim interaktivnim naučnim radionicama, i svoje vreme tokom raspusta provode sa vršnjacima sličnih interesovanja.

DNK će biti otvoren svakog dana do 18. januara, od 9 do 14 časova. Ove sezone, tokom jedanaest dana koliko traje DNK program, polaznici imaju priliku da se upoznaju sa lepotama biologije, hemije, tajnama astronomije i matematike.

Polaznici DNK svakoga dana učestvuju u tri naučne radionice, kao i u društvenim aktivnostima sa naučnim demonstratorima Centra za promociju nauke. Na kraju dana, svi polaznici dobijaju DNK diplome.

Sve radionice su osmišljene tako da mlade podstaknu na kreativno razmišljanje, rasplamsaju radoznalost i probude želju za saznanjem.

Za učestvovanje u DNK potrebno je da roditelji/staratelji, na osnovu rasporeda radionica i interesovanja deteta, odaberu jedan ili više dana kojima će dete učestvovati u programu DNK. Broj mesta u Dečjem naučnom klubu je ograničen, tako da je mesta neophodno unapred rezervisati.

Cena ulaznice za jednog polaznika tokom jednodnevnog programa je 650 dinara.

Raspored radionica, formular za prijavljivanje i sve dodatne informacije mogu se naći na stranici Dečjeg naučnog kluba: http://www.cpn.rs/dnk-2015-1/

Ostale aktivnosti