Sajam knjiga 2014.

Sajam knjiga 2014.

CPN po četvrti put na Beogradskom sajmu knjiga, u Hali 2c, sa više od 800 naučnih publikacija

_MMM0280

I ove godine, Centar za promociju nauke učestvuje na Beogradskom sajmu knjiga, gde predstavlja naučna i naučnopopularna izdanja Republike Srbije.

U nedelju, 26. oktobra, u 19 časova, svečano je otvoren štand CPN-a, na kome će tokom trajanja Sajma biti organizovan bogat svakodnevni program.

Na samom otvaranju posetiocima se obratila direktorka Centra za promociju nauke Aleksandra Drecun, kao i pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dr Nikola Tanić.

_MMM0251

_MMM0264

Štand Centra za promociju nauke i naučnoistraživačkih organizacija Republike Srbije je pozicioniran u Hali 2c Beogradskog sajma, sa brojem 2318.

CPN po četvrti put ima zadovoljstvo da na Sajmu knjiga građanima predstavi naučno izdavaštvo naše zemlje. Na policama štanda Centra za promociju nauke ove godine je mesto našlo više od 800 različitih izdanja, detaljno i precizno organizovanih u ovogodišnjem katalogu.

Pored obilja stručnih, naučnih publikacija, biće predstavljena i naučnopopularna izdanja namenjena najširoj publici, kao i elektronska baza KoBSON.

Po dosadašnjoj tradiciji, CPN se postarao da kompletna kolekcija nađe put do svojih krajnjih korisnika. Ove godine, po završetku Sajma, knjige će biti poklonjene Univerzitetskoj biblioteci u Kragujevcu.

_MMM0249

_MMM0299

Na oko 200 kvadratnih metara prostora, svakodnevno se organizuju razne tribine, predavanja, prezentacije i skupovi, kao i predstavljanje raznih naučnoistraživačkih institucija, muzički program, promocije knjiga i projekcije naučnopopularnih filmova.

Program CPN štanda tokom trajanja Beogradskog sajma knjiga možete pogledati ovde.

_MMM0225

Tags

Ostale aktivnosti