Ministar na štandu CPN-a

Ministar na štandu CPN-a

Štand CPN-a na 59. međunarodnom sajmu knjiga posetio je i Srđan Verbić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

verbic

Tokom Školskog dana, u četvrtak, 30. oktobra, na 59. međunarodnom sajmu knjiga, štand Centra za promociju nauke posetio je Srđan Verbić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Ovom prilikom, ministar Verbić je razgovarao sa direktorkom CPN-a Aleksandrom Drecun i upoznao se sa najnovijim izdanjem Matematičkog instituta SANU i CPN-a, knjigom Transparentnost Francija Demšara. Dr Franci Demšar, poznati slovenački naučnik i političar, biće, inače, gost štanda CPN-a u subotu, 1. novembra.

verbic 1

Ministar se upoznao i sa mogućnošću da se na štandu CPN-a besplatno koristi elektronska biblioteka KOBSON, kojoj inače mogu pristupiti samo registrovani članovi naučne zajednice.

Centar za promociju nauke četvrti put učestvuje na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu. Na štandu u Hali 2c, CPN na oko 200 kvadratnih metara izlaže i predstavlja celokupno naučno izdavaštvo Republike Srbije za poslednjih godinu dana, koje ove godine čini više od 800 raznovrsnih publikacija, časopisa, zbornika i monografija.

verbic 2

Tags

Ostale aktivnosti