Признање за Научни клуб Лесковац

Признање за Научни клуб Лесковац

Електронски факултет у Нишу обележио је 59 година постојања и рада, а тим поводом на конференцији студентских пројеката IEEESTEC представљен је рад Научног клуба Лесковац

Поводом 59 година постојања Електронског факултета у Нишу, на 12. конференцији студентских пројеката IEEESTEC представљен је рад Научног клуба Лесковац. Поред презентованих радова и практичне реализације студената и ученика средњих школа посетиоци су имали прилике да се упознају са активностима које реализује Клуб, али и да учествују кроз интерактивне радионице које су водили аутори научних пројеката Јавног позива Центра за промоцију науке.

Том приликом на главној свечаности, одржаној у петак 29. новембра, додељене су награде и признања колективима и појединцима за изузетан допринос раду и развоју Електронског факултета, јубиларне награде запосленима за 10, 20 и 30 година проведених у радном односу, као и награде најбољим студентима. Међу малобројним институцијама које су добиле захвалницу за допринос у раду и развоју Електронског факултета у Нишу су: Научни клуб Центра за стручно усавршавање у образовању из Лесковца и Научни клуб Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Ниш.

Већ две године заредом професори и асистенти овог факултета учествују на Јавном позиву Центра за промоцију науке и заједно са Научним клубом Лесковац из године у годину постављају нове и више циљеве везане за промоцију и популаризацију науке.

Остале активности