Резултати Jавног позива 2013.

Резултати Jавног позива 2013.

11.   јун  2013. [:]

ЦПН финансијски подржава 82 пројекта промоције и популаризације науке у 2013. години

Управни одбор Центра за промоцију науке донео је одлуку о финансијској подршци 82 пројекта промоције и популаризације науке у 2013. години. На Јавни позив за 2013. годину електронским путем пријавило се чак 234 удружења, научноистраживачких и других организација регистрованих у Републици Србији.

Овогодишњи рекордан број пријава био је готово двоструко већи него претходне године. С друге стране, укупан износ расположивих средстава за Јавни конкурс у 2013 је само 13.000.000 динара, што је готово три пута мање у односу на 2012.

Вођен идејом да помогне што ширем кругу организација и подржи што већи број квалитетних иницијатива, као и жељом да вишегодишњи пројекти одрже барем минималан обим активности, Центар за промоцију науке је, упркос изузетно тешким финансијским окoлностима, успео да реализује и овогодишњи jавни позив.

Све организације чијим је пројектима финансијска подршка додељена биће позване да у наредним данима закључе уговоре са Центром за промоцију науке.

Пројектима којима није додељена финансијска подршка, Центар за промоцију науке потрудиће се да помогне логистички, кроз медијску подршку, помоћ у повезивању са научним институцијама или на други адекватан начин.

Истражите више о резултатима конкурса на сајту Центра за промоцију науке.
Истражите више који су пројекти добили финансијску подршку у 2013.
Истражите више који пројекти нису добили финансијску подршку у 2013

 [:]

Остале активности