Школски дан на штанду ЦПН-а

Школски дан на штанду ЦПН-а

Током школског дана на Сајму књига штанд ЦПН-а посетио је др Саша Стојановић, помоћник министра за технолошки развој, трансфер технологија и иновационих система

[:]

_MMM5400 Током традиционално организованог Школског дана на Сајму књига, на штанду ЦПН-а су у четвртак, 26. октобра, организоване забавне радионице за цртање и писање у три димензије, а том приликом је штанд Центра за промоцију науке посетио и др Саша Стојановић, помоћник министра за технолошки развој, трансфер технологија и иновациони систем.

Др Јован Трифуновић, в. д. директора ЦПН-а, овом приликом је помоћнику министра представио каталог издања целокупне научне заједнице у Србији, који ЦПН објављује сваке године поводом Сајма књига, и упознао га са издавачком делатношћу Центра и досад објављеним књигама, као и са часописом „Елементи“.

_MMM5286

Живахни програм радионица организовале су колеге из програмског сектора ЦПН-а, Предраг Давидовић и Мирјана Утвић, а школарци су имали прилику да цртају, пишу и стварају разне облике у три димензије, са поруком: наука је супер.

На штанду ЦПН-а се сваког дана представља и рад научних клубова широм Србије, а током Школског дана, на штанду су боравили Зорица Николић, Ивана Јовановић и Ненад Станојевић из Центара за стручно усавршавање у Крагујевцу, Ужицу и Крушевцу, у чијим просторијама се налазе научни клубови.

_MMM5282

Остале активности