Školski dan na štandu CPN-a

Školski dan na štandu CPN-a

Tokom školskog dana na Sajmu knjiga štand CPN-a posetio je dr Saša Stojanović, pomoćnik ministra za tehnološki razvoj, transfer tehnologija i inovacionih sistema

[:]

_MMM5400 Tokom tradicionalno organizovanog Školskog dana na Sajmu knjiga, na štandu CPN-a su u četvrtak, 26. oktobra, organizovane zabavne radionice za crtanje i pisanje u tri dimenzije, a tom prilikom je štand Centra za promociju nauke posetio i dr Saša Stojanović, pomoćnik ministra za tehnološki razvoj, transfer tehnologija i inovacioni sistem.

Dr Jovan Trifunović, v. d. direktora CPN-a, ovom prilikom je pomoćniku ministra predstavio katalog izdanja celokupne naučne zajednice u Srbiji, koji CPN objavljuje svake godine povodom Sajma knjiga, i upoznao ga sa izdavačkom delatnošću Centra i dosad objavljenim knjigama, kao i sa časopisom „Elementi“.

_MMM5286

Živahni program radionica organizovale su kolege iz programskog sektora CPN-a, Predrag Davidović i Mirjana Utvić, a školarci su imali priliku da crtaju, pišu i stvaraju razne oblike u tri dimenzije, sa porukom: nauka je super.

Na štandu CPN-a se svakog dana predstavlja i rad naučnih klubova širom Srbije, a tokom Školskog dana, na štandu su boravili Zorica Nikolić, Ivana Jovanović i Nenad Stanojević iz Centara za stručno usavršavanje u Kragujevcu, Užicu i Kruševcu, u čijim prostorijama se nalaze naučni klubovi.

_MMM5282

Ostale aktivnosti