НеМогући дизајн

НеМогући дизајн

27. фебруар 2014.[:]

ЦПН изложба „НеМогући дизаjн“ отвара се за посетиоце 4. марта у изложбеном простору Галериjе науке и технике САНУ

Изложба Центра за промоцију науке представиће од 4. до 21. Марта у Галерији науке и технике САНУ радове младих дизајнера, одговарајући на питање како разноврсни, заћуђујући објекти из света науке могу да нађу своју примену у свакодневеном животу.

На изложби су представљени наjбољи радови са конкурса „НеМогући дизаjн“, коjи jе 2013. године уз подршку Центра за промоциjу науке организовала Лабораториjа „3Д Импулс“ Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву. Изложба „НеМогући дизајн“, чиjи су аутори студенти, млади дизаjнери и инжењери до 30 година, представља 3Д обjекте инспирисане науком, као и 3Д принтер.

На дан отварања изложбе 4. марта у изложбеном простору Галериjе науке и технике САНУ, у Улици Ђуре Jакшића 2 у Београду биће додељене награде победницима конкурса.

Осим саме поставке победничких радова конкурса, као део изложбе „НеМогући дизаjн“ биће одржано неколико предавања и трибина, на коjима ће се разговарати о темама коjе инвентивни дизаjн стављаjу у контекст модерних технологиjа и свакодневне, практичне примене.

Истражите више о изложби „Немогући дизајн“: nemogucidizajn.cpn.rs

 

Остале активности