NeMogući dizajn

NeMogući dizajn

27. februar 2014.[:]

CPN izložba „NeMogući dizajn“ otvara se za posetioce 4. marta u izložbenom prostoru Galerije nauke i tehnike SANU

Izložba Centra za promociju nauke predstaviće od 4. do 21. Marta u Galeriji nauke i tehnike SANU radove mladih dizajnera, odgovarajući na pitanje kako raznovrsni, zaćuđujući objekti iz sveta nauke mogu da nađu svoju primenu u svakodnevenom životu.

Na izložbi su predstavljeni najbolji radovi sa konkursa „NeMogući dizajn“, koji je 2013. godine uz podršku Centra za promociju nauke organizovala Laboratorija „3D Impuls“ Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu. Izložba „NeMogući dizajn“, čiji su autori studenti, mladi dizajneri i inženjeri do 30 godina, predstavlja 3D objekte inspirisane naukom, kao i 3D printer.

Na dan otvaranja izložbe 4. marta u izložbenom prostoru Galerije nauke i tehnike SANU, u Ulici Đure Jakšića 2 u Beogradu biće dodeljene nagrade pobednicima konkursa.

Osim same postavke pobedničkih radova konkursa, kao deo izložbe „NeMogući dizajn“ biće održano nekoliko predavanja i tribina, na kojima će se razgovarati o temama koje inventivni dizajn stavljaju u kontekst modernih tehnologija i svakodnevne, praktične primene.

Istražite više o izložbi „Nemogući dizajn“: nemogucidizajn.cpn.rs

 

Ostale aktivnosti