Отворен конкурс Јапанске фондације

Отворен конкурс Јапанске фондације

Отворен конкурс Јапанске фондације за грантове у области културно-уметничке и интелектуалне размене за период од 1. априла 2018. до 31. марта 2019. године[:]

Culture Shock Japan

Јапанска фондација и Амбасада Јапана у Републици Србији позивају све заинтересоване институције, организације и појединце да се пријаве на конкурс Јапанске фондације за грантове у области културно-уметничке и интелектуалне размене за период од 1. априла 2018. до 31. марта 2019. године.

Сви заинтересовани треба да обрате пажњу на трајање конкурса за који се одлучују јер пријавни рок није исти за све програме. Неопходно je добро проучити следећи приручник: Japan Foundation Program Guidelines 2018-2019. Попуњене апликације доставити Амбасади Јапана у Републици Србији најкасније недељу дана пре званичног краја конкурса, на адресу: Амбасада Јапана у Републици Србији Одељење за културу и медије Трешњиног цвета 13, 11070 Нови Београд.

Након што пошаљете документацију, потребно је да телефоном контактирате одељење за културу Амбасаде Јапана ради верификације пријема. Обратите пажњу да сваки конкурс има свој рок за доставу документације. Више информација можете пронаћи на сајту Јапанске фондације.

Остале активности