Otvoren konkurs Japanske fondacije

Otvoren konkurs Japanske fondacije

Otvoren konkurs Japanske fondacije za grantove u oblasti kulturno-umetničke i intelektualne razmene za period od 1. aprila 2018. do 31. marta 2019. godine[:]

Culture Shock Japan

Japanska fondacija i Ambasada Japana u Republici Srbiji pozivaju sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedince da se prijave na konkurs Japanske fondacije za grantove u oblasti kulturno-umetničke i intelektualne razmene za period od 1. aprila 2018. do 31. marta 2019. godine.

Svi zainteresovani treba da obrate pažnju na trajanje konkursa za koji se odlučuju jer prijavni rok nije isti za sve programe. Neophodno je dobro proučiti sledeći priručnik: Japan Foundation Program Guidelines 2018-2019. Popunjene aplikacije dostaviti Ambasadi Japana u Republici Srbiji najkasnije nedelju dana pre zvaničnog kraja konkursa, na adresu: Ambasada Japana u Republici Srbiji Odeljenje za kulturu i medije Trešnjinog cveta 13, 11070 Novi Beograd.

Nakon što pošaljete dokumentaciju, potrebno je da telefonom kontaktirate odeljenje za kulturu Ambasade Japana radi verifikacije prijema. Obratite pažnju da svaki konkurs ima svoj rok za dostavu dokumentacije. Više informacija možete pronaći na sajtu Japanske fondacije.

Ostale aktivnosti